Main menu:

Poco Loco – Добър пица дебют за сезона в Пловдив + мексиканска кухня – ресторант

ВНИМАНИЕ: ПРИ ПОВТОРНО ПОСЕЩЕНИЕ ПИЦИТЕ БЯХА ТВЪРДИ КАТО ПОДМЕТКА :) ЯВНО Е ВЪПРОС НА КЪСМЕТ ДОБРАТА ПИЦА. ЛЕКО СИ ВЗИМАМЕ ХВАЛБИТЕ НАЗАД. НЯМА ДА СТЪПИМ ПАК ЗАСЕГА.

Ето и едно заведението за което разбрахме от познат на познат. Никаква информация за него в интернет, първия опит за посещение – неуспешен тъй като не работеше в Петъчен ден в 3 следобед, но не се отказахме и направихме втори опит.

мексикански ресторант в Пловдив

Страхотна ненатоварваща атмосфера за ресторант, изненада бе че персоналът си говореше на италиански. Малко ни учуди че уж е мексиканско заведение а вътре има италианци, но предполагаме че за да не кръстат поредния “италиански ресторант” хората са го нарекли италиано-мексикански за да са по интересни от другите.

Меню на заведението

Менюто е разделено на две – има страници само с италиански предложения, както и с мексикански. Това което обаче впечатли е пицата Куатро Стаджионе или Четири сезона.  Мека и тънка плънка, рядко може да случите на такава, явно тестото което ползват не е стандартно а използват най-вероятно и италианско. От пицари знаем че тестото има значение :)

Персоналът е приятелски настроен. Трябва да отбележим, че ни посрещнаха ни с комплимент от заведението – една малка чаша Розе. Разбрахме че заведението е отворило преди около 4 месеца, което ще рече около Април.

Цените са средни или около 10-20 лева на човек за едно средно хапване. Очаквайте в това ресторантче да се навъртат и повече италианци, въпреки че заведението не е центъра, явно в града се намират местни “италианци”.

 

Ето и адреса на заведението и дори ако от заведението са се постарали да качат повече информация за местенцето: Poco Loco

 

 

 

Храна ( пица и фахитас ) - 4    -  (Първитя път пицата беше 6, вторият път не ставаша)
Персонал – ( самият персонал е атрактивен сам по себе си )
Поднасяне – 
Обстановка - 6 - (скромно уютно семейно ресторантче)
Цени отгаварящи на качеството - 4  (цените не са много високи, но свинското месо не бе от най лесните за смилане :) )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Comment from
Time August 11, 2011 at 10:31 am

Звучи интересно, но някак не ми се вързва мексикано-италианската комбинация с леко бъгарската посуда, по специално съда за сосовете?

Имат ли българска скара и Шопска салата?

Comment from Lance Nelson
Time August 11, 2011 at 3:05 pm

Интересно! Ще го пробвам задължително. Пловдив определено има нужда от нови заведения.

Comment from Jivko Djamiarov
Time August 12, 2011 at 7:40 am

Супер. Другата седмица съм в Пловдив и ще го пробвам :-) .

Comment from zavedenia
Time August 12, 2011 at 8:07 am

Опитахме го отново вчера, но качеството на пицата беше няколко нива надолу в сравнение с миналия път, така че малко песимистично съм настроен към мястото. Едва ли ще повторим скоро :)

Comment from Milena
Time August 12, 2011 at 1:43 pm

В събота едни приятели ще са в Пловдив, ще им кажа. Но може ли така да сменят пицата. Еееее, мексиканска му работа.

Напишете коментар

Switch to our mobile site