Main menu:

Каручката на Македонската Къща, Студентски Град

Механа в Студентски град с балканска кухня, битова обстановка и много музика. Заведението се намира срещу Зимния Дворец в триетажна сграда. Самата механа е на 2 етажа, като лятото вторият и етаж се превръща в страхотна тераса.

Причината да посетим заведението е въпросната каручка, за която бяхме чували от познати. За целта Ви препоръчваме да сте компания от 6 или повече човека за да успеете да се справите с нея. Каручката наистина е претъпкана с храна – няколко вида месо – пилешко, свински, телешко, ангнешко и суджук, пържени картофи, зеленчуци приготвени на барбекю и хляб. Ние бяхме 5 човека и може би се справихме с 60% от яденето. Сервитьора, който ни обслужва е дружелюбен, предложи ни домашна вино от Мелник.

В центъра на заедението има камина, която зимата придава уют на обстановката и приятен аромат на изгорели дърва.

Няколко минути след 9 започна и програмата – автентични балкански народни и съвременни песни от оркестъра на заведението. Ние не сме механджии по принцип, рядко избираме заведение с оркестър и може би поради тази причина музиката ни се стори малко висока. Ако обаче сте шумна компания и търсите шумния купон по балкански, това е вашето място.

—————————————————————

Храна ( Каручка ) – 6

Усмихнат персонал – 5
Поднасяне – 6
Обстановка – 4  (силна музика)
Цени отгаварящи на качеството - 6

Повече информация за заведението:   тук

Напишете коментар

Switch to our mobile site