Main menu:

Ресторант Бунара – Надежда (сръбска скара ?)

Съвсем случайно минавам през този квартал и решавам да пробвам тази сръбска скара.  Отвън заведението изглежда малко инкогнито, но всъщност си е голямо. Плаче си за поне малък upgrade на входа. Има камина, предполагам и жива музика.

Очаквано за квартала, собственици или управители влизат тежко и говорят на висок глас така че да няма някой който да не ги чуе, но все пак мнозинството заведения са такива така че не е нещо фрапиращо.

Решавам да пробвам лесковацката плескавица.  Обслужването е ок, прилично е облечен сервитьора, музиката не е много силна поне за 12:45 на обед, но предполагам че вечерта положението е на max :)

Порцията е впечатляваща , грамажите са спазени даже според мен съм и на плюс.  Ако не сте ходели в Лесковац или някъде в Сърбия и хапвали сръбска скара, тук ще харесате скарата, но ако пък сте били и сте пробвали сръбска скара, то тук ще се разочаровате.  Сърбите като цяло са много по големи майстори на скарата, съотношението месо / други продукти е в полза на месото в каймата. Тук плескавицата ( Лесковацката) си е като обикновено кюфте.

Само за протокола – тук не се издават и касови бележки, сметките идват написани на ръка.

С две думи мястото си е само за хора от квартала, не си струва да бъде посетено ако трябва да пътувате до него.

В допълнение на статията, намерихме още инфорамция за заведението : http://badholiday.com/complaint.php?com=262

А аз гласува твърдо НЕ за това заведение: Бунара

Храна ( лесковацка плескавица ) – 1

Усмихнат персонал – 2
Поднасяне – 4
Обстановка (градина) – 4
Цени отгаварящи на качеството - 4

Напишете коментар

Switch to our mobile site