Main menu:

Перфектната лятна градина в близост до Пловдив – механа Дияна

През лятото, на едно заведение му трябва лятна градина. Малцина са тези места обаче, където лятната градина не е просто няколко маси и  5 саксии, а нещо повече. Направихме една визита в бих казал една от топ-градините за това лято.  Мястото е в близост до Пловдив - на 5 км в посока Карлово – село Труд. Ако се движите към магистрала Тракия (излизайки от Пловдид), посока Карлово, подминавате детелината и 1 км след това влизате в Труд. Подминавате центъра и се оглеждате за немалката кръгла табела Механа-хотел Дияна.

Механа Дияна, Труд

Мястото е пипнато с голяма прецизност, целият двор непосдредствено зад механата и хотела е направен на градина. Масите са пръснати на различни места. В същото време в средата на са оствени няколко, така че да се виждат от всички други маси, идеята е при летни сватби – младоженците да бъдат видими от всеки ъгъл на градината. Това сподели предприемчивата собственичка Мария, която се е опитала да създаде едно от топ местата за сватби за района.

Градината разполага с водопадче, поточе, обрасли с растителност арки, мостчета, импровизиран детски кът, най-различни градински украси и едно дружелюбно зайче.

Учтив и усмихнат персонал. Висока оценка от нас за механа Дияна.

Ето и нашите оценки:

* Храна ( лозови сърмички с катък + пърленка ) – 5    -  (можеше да са с 2-3 повече, щеше да естрахотно ако пърленката се правеше там на място)
* Усмихнат персонал6
* Поднасяне6
* Обстановка (градина) – 6
* Цени отгаварящи на качеството - 6

Ето и клипче на самата градина:

Специално за търсещите лятни градини в София има и специална страница в сайт за заведения с препоръчани летни градини в София:  заведения с градини в София.

Ето и няколко заведения с градини в София:

Арена Ди Сердика

 

 

 

 

Te Quiero,

Коментари

Comment from Jivko Djamiarov
Time August 26, 2011 at 5:04 am

Мястото изглежда много приятно и определено бих се отбил, ако скоро имам път към Пловдив. За съжаление е много трудно да намериш хубави места за хапване на магистралата.

Напишете коментар

Switch to our mobile site